Glyngøre

Stranden ved Glyngøre er en af Limfjordens bedste badestrande. Stranden er børnevenlig, og der er gode opholdsmuligheder og Blåt Flag. Stranden er ca. 75 m bred og 3 kilometer lang. Den består mest af sand. Vandet er næsten altid rent og bunden er sand og sten.

De nærmeste spændende naturområder er Limfjordsøen Fur og publikumsskoven Legind Bjerge på Mors. De nærmeste seværdigheder er museet i Glyngøre og Spøttrup Borg. Glyngøre i Nordjylland er den tyndest befolkede del af Danmark. Det er her, man tager til for at opleve yderpunkterne i den danske natur. Den milde Østkyst domineret af løvskove og hyggelige fjorde, – den barske, men storslåede vestkyst, hvor kun nåletræer trodser vestenvinden. Limfjorden der med sine mange små øer og beskyttede bugter giver uanede muligheder for windsurfing, småbåds sejllads og fiskeri. Ingen anden landsdel er som Nordjylland præget af havet og kysterne.

Det hyggelige miljø i de mange gamle fiskerbyer samt de brede hvide sandstrande, der regnes for nogle af de fineste i Europa, har tiltrukket folk siden slutningen af forrige århundrede. Sidst men ikke mindst er Nordjylland den landsdel, der fra naturens egen hånd er velsignet med flest solskinstimer.

Glyngøres egen hjemmeside!