Campingpladsen

Drejer du fra lige inden Sallingsundbroen møder du Glyngøre camping!
Oprindeligt var området “byggeplads” da Sallingsundbroen blev opført, heldigvis fik nogen øjnene op for den fantastiske beliggenhed og en skøn campingplads blev anlagt.

Pladsen er idag 9 ha  stor og godkendt til 280 enheder. Der findes 17 hytter, 2 toiletbygninger, en overdækket opvarmet pool, legepladser og store friområder.
Enhederne er store og der er mulighed for skyggepladser i skoven, solpladse med læ, pladser tæt på poolen eller et hjørne helt for sig selv.

Campingpladsens reception ligger i umiddelbar forbindelse med kiosken, som også byder på en lille café (is, øl/vand/kaffe). Bygningen indeholder desuden 4 familierum, herre- og dameafdeling, køkken, vaskeri og fællessum, hvis man skulle få lyst til socialt samvær. Køkkenet er udstyret med køle/fryseskab til fri benyttelse af vores lette campister.

I den anden ende af pladsen ligger endnu en toiletbygning, indeholdende 7 familierum,  babybadeværelse, tømningsfaciliteter til kemisktoilet samt køkken med tilhørende terrasse hvor der er mulighed for at spise sin mad.

På nær et særskilt område til lette campister, er alle vors pladser forsynet med 230V og mindst 10A.

2 legepladser, klappegeder, hoppepuder, boldområde, tarzanbane, overdækket opvarmet pool (27 grader) er nogle af de aktiviteter vi tilbyder også til vores små gæster. Er man til større aktiviteter ligger Jesperhus Blomsterpark kun 3,5 km fra pladsen, Aquaparken og dykkerparken kun 1,5 km herfra. Glyngøre byder desuden på fantastiske spisesteder, hyggelig havnemiljø, indkøb, museum og fællesskab. Er du til større byer er Nykøbing Mors lige ovre på den anden side og bag dig ligger Skive. Spøttrup Borg, Fur og Hjerl Hede er absolut også et besøg værd når du er i området!