Lystfiskervenlig overnatning på Glyngøre Camping

Det nære fiskeri

Både Salling og Mors er kendt for sit havørredfiskeri og flere af Limfjordens allerbedste kystpladser findes her.

Den centrale og sydøstlige del af Limfjorden er et omfattende system af småfjorde, bredninger, sunde og vige og byder på afvekslende og naturskønne fiskepladser. Campingpladsen ligger på Salling lige ved Sallingsundbroen, så på få min. kan du komme til Limfjordens største ø, Mors, der med sine stejle molerskrænter giver en enestående ramme for naturoplevelsen.Du kan fiske i fjorden lige ud for campingpladsen eller på få minutters kørsel kan du nå mange andre kendte kystpladser.I fjorden er fiskeri efter havørred uden tvivl mest eftertragtet, men der er også mulighed for underholdende fiskeri efter hornfisk og sild.Bevæger du dig ud på vestkysten er der mulighed for fiskeri i barsk natur og noget af det bedste mole- og høfdefiskeri, man kan opleve i Danmark. Vestkysten er også udgangspunktet for havfiskeri på Det Gule Rev.

Som certificeret overnatningssted for lystfiskere tilbyder vi vejledning om det lokale fiskeri, hjælp til køb af fisketegn, rense- og frysefaciliteter mv.

Du kan finde mere information om fiskeriet i Limfjorden, beskrivelser af de enkelte fiskepladser, fisketips og meget mere på www.havorredlimfjorden.dk eller i guiden “Lystfiskeri i Limfjorden”, som kan købes online eller hos os.

Fisketegn

Hvis du er mellem 18 og 65 år, skal du have fisketegn for at dyrke fiskeri med stang og andre redskaber i Danmark. Fisketegnet kan købes online på www.fisketegn.dk eller vi kan hjælpe dig med det, når du kommer.

På kortet er kendte fiskepladser i Limfjorden angivet med en streg og et tilhørende nummer. Pladserne på kortet er udvalgt på baggrund af lokale lystfiskeres erfaringer med fiskeriet og pladsernes tilgængelighed.